OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan

Dekking

Op 21 en 23 dec hebben wij Huritt laten dekken door Jamai.

Deze reu hebben wij eerder gebruikt om zijn karakter en de prachtige bouw, wat hij doorgeeft aan zijn nakomelingen.
Wij hopen de puppy's de 3e week van februari te mogen verwelkomen.

 


 

Op 27 en 28 mei is er een geslaagde dekking plaats gevonden tussen onze mooie Dyan en de knappe Jamai!!

Super blij zijn wij! Onze Dyan is drachtig.
VAN:!!!
Jamai is zijn naam, een prachtig gebouwde met een lief karakter, rustig en stabiele Reu...
Voor deze eigenschappen hebben we dan ook bewust gekozen. Voor Jamai was het de 1ste keer. Altijd spannend hoe zo'n dekking gaat.
Maar zoals we al verwachten gedroeg hij zich als een echte gentlemen. Rustig en zelfverzekerd stapt hij op en is heel erg lief voor Dyan die zo af en toe een lik over haar bol krijgt.

 


 

Op 27 en 29 januari 2015 heeft er een geslaagde dekking plaatsgevonden tussen Brando en de mooie Kayani's Endra von Excalibur.
Kayani's Endra von Excalibur is te bewonderen op www.vanhetrietenkasteel.nl/

 


 

23/24-1-2016 Een geslaagde dekking tussen Cloi en Brando!

 


 


27-12-2015 Een geslaagde dekking tussen Huritt en Levi.


 

 

Een geslaagde dekking op 21 en 22 oktober tussen onze Lakota en de prachtige Levi!!!
En wat waren ze lief voor mekaar...


Als de natuur het toelaat dan verwachten wij misschien wel kerstpuppy's!!!  Spannend!!!


 

Op 17 juli 2015 heeft er een geslaagde dekking plaatsgevonden tussen Brando en de mooie Cloë vom Kreuzkamp. Toen ze elkaar zagen sloeg de vonk ook gelijk over....LOVE!... Kusje hier en daar en Cloë stond al helemaal voor Brando klaar! :) 

Cloë is te bewonderen op www.vomwede.nl/ 

 


 

Op 15 en 17 april 2015 heeft er een geslaagde dekking plaatsgevonden tussen onze Dyan en de stoere maar zeer lieve Aramis-Kansas von der Wolfskaule. Kansas is te bewonderen op www.ofblackfoot.nl/index.html

 


 

Op 3 en 5 maart heeft er een geslaagde dekking plaatsgevonden tussen Brando en de mooie Beau Ziva of Black and White Island.
Beau Ziva is te bewonderen op www.blackandwhiteisland.nl/  
  Wauw! Ziva en Brando hebben 13 gezonde puppy's gekregen!!

 
Stoere Devon uit Deventer.

 


 

Op 14 en 15 januari 2015 heeft er een geslaagde dekking plaatsgevonden tussen Brando en de mooie Kayani's Endra von Excalibur.
Kayani's Endra von Excalibur is te bewonderen op www.vanhetrietenkasteel.nl/

 


 

Vandaag 23-07-2014 is er een geslaagde 2e dekking plaatsgevonden. Nou de love was weer in the air. Huritt was helemaal door het dolle en verleide Brando, die bedacht zich geen moment en gooide al zijn charmes in de strijd met als gevolg een koppeling van 20min.
Om een indruk te krijgen van de pups van Brando en Huritt kunt u kijken onder nakomelingen van ons b-nest.

Heeft u interesse in een pup dan kunt u het aanmeldformulier invullen.

21-07-2014 heeft er een geslaagde dekking plaats gevonden tussen Brando en Huritt.

Ik heb voor deze combinatie gekozen omdat alle pup eigenaren van ons B-nest van Brando en Huritt heel goed te spreken zijn over hun gekozen puppy, die nu inmiddels 10 maand oud zijn.
Ze zijn heel sociaal naar mens en andere honden. Lief, gehoorzaam en ze hebben een geweldig karakter, ze zijn er allemaal ontzettend blij mee en willen ze voor geen goud missen. Als fokker ben ik hier heel erg trots op.

Het socialiseren begint bij dag 1. Ik help Huritt hierbij en Huritt helpt mij, en zorgt ervoor dat de puppy's welgemanierd zijn. Huritt is een fantastische moeder voor haar puppy-kindjes.
Na het verlaten van het nest zijn alle puppy's met hun baasjes op puppy cursus gegaan en trainen nu nog iedere week en zijn druk met het opvoeden van hun maatje die het allemaal geweldig doen.

Brando en Huritt passen goed bij elkaar mooie rechte ruggen. Brando uit een 100% DDR-lijn, met zijn zachtaardig karakter, houd van knuffelen, is alert en werkt graag voor zijn baas....Huritt is een pittige tante uit een 75% DDR-lijn, werkt graag voor de baas is heel beschermend. Deze twee honden vullen elkaar goed aan.

B
rando                                              Huritt
HDED vrij                                       HDa ED vrij
DM normaal                                        DM normaal
MDR1 vrij (allergie voor medicijnen)
Hypofysaire Dwerggroei: vrij


Op 5 en 6 mei 2014 hadden Dyan en Derrick een date bij Ton Boxman de dekmeester, die de dekking heeft begeleid. Omdat het voor beide hondjes de eerste keer was is het natuurlijk reuze spannend allemaal. Dyan die dacht van 'wat gebeurt er nu, zo'n vreemde, mmmm maar toch wel een knappert die Derrick!' En Derrick kijkt naar zijn baasje met vragende ogen van 'mag ik?!'...en heel voorzichtig stapt hij op met als gevolg......Herdekking
Op 21 en 22 april 2014 heeft er een geslaagde dekking plaatsgevonden tussen Brando en Tess van de Caterstede. 

Op 8 april heeft er een geslaagde dekking plaatsgevonden tussen Brando en de mooie Ingha.
Ingha vom Wolfshof is te bewonderen op www.vaninghaserf.wordpress.comBrando is weer in love!
Op 6 en 8 december had Brando een date bij Ton Boxman de dekmeester met de mooie Tess van de Caterstede.
Daar aangekomen dacht Brando 'zozo.....die mag er wezen!' en werd op slag verliefd. Het duurde dan ook niet lang eer het stel elkaar gevonden had en hun liefde bezegelden met een innige koppeling.


Brando von El Dorado                                 Tess van de Caterstede


15-08-2013
En we hadden gelijk! Alsof ze elkaar nooit uit het oog verloren waren! Wat een mooi stel en wat een liefde!!
Vandaag was de 2e dekking en die ging net als de 1ste dekking superrr! 

Woensdag 14-08-2013 gaat Brando zijn oude liefde Megan van de Caterstede weer ontmoeten. Dit zal weer plaats vinden bij Ton Boxman de Dekmeester.

 


05-08-2013
'Wauw wat een verassing!! Daar stond ze dan ineens voor me Cycka aen den Noordendijck. Ja ik was opslag verliefd alleen vond Cycka het nog wat te spannend allemaal...het is tenslotte ook haar eerste keer..'
Die avond hebben we besloten om KI te doen om toch nog te hopen op een geweldig nestje van de twee. Spannend.....spannend!!
 


30-07-2013
Brando stond vanmorgen al vroeg te popelen bij Huritt voor de deur om weer bij haar te kunnen zijn....en eindelijk daar was zijn vriendinnetje, de vonken spatten er meteen vanaf. Voor de tweede keer werd hun liefde bezegeld!

28-07-2013
Huritt en Brando hadden vandaag niet zoveel zin om te ballen....nee ze hadden alleen maar oog voor elkaar!!
Brando "gentleman als altijd" stelde Huritt, die nog geen ervaring had met dekken, eerst helemaal op haar gemak. Maar al gauw liet ze haar verleiden tot een innige koppeling.

 

Brando en Huritt zijn de beste maatjes. Beide gek van ballen en nu ook op elkaar!!
Ja ja...Huritt is loops en kan bijna gedekt worden door Brando.....oehh spannend!!


 


Brando en Lakota zijn papa en mama geworden!! 22-04-2013. Er zijn 7 kerngezonde dikke pups geboren!! En wat zijn ze mooi!! De tekeningen zijn gelijk al zichtbaar!! Wauwwieee!!!

De derde dekking: vandaag 22-02-13

Brando was vandaag helemaal hoteldebotel hij kon bijna niet wachten, Lakota daarentegen wou eerst het spelletje 'pak mij dan' doen en sprong maar heen en weer, maar ze gaf haar al gauw gewonnen, om een te zijn met haar loverboy.

De 2e dekking heeft plaats gevonden op 20-02-2013

Brando wond er geen doekjes om en nam Lakota gauw tussen zijn poten, 20 min waren ze close
en toen ging ieder zijn eigen weg.  

 

De 1e dekking met Lakota.... 19-02-2013

Na een lange verloving is het dan zover, Lakota kon Brando zijn charmes vandaag niet weerstaan! Zij lokte hem mee en gaf haar helemaal over met het gevolg van een innige koppeling van dik 20 minuten!


Brando en Lakota....wat zijn jullie toch een mooi stel!! Dit vind Brando zelf ook, hoewel Lakota er nog niet helemaal klaar voor is, krijgt ze elke dag al de volle aandacht van Brando. Nu al zo lief voor elkaar...als daar straks de vonken niet van af slaan.... :))  .....dit gaat helemaal goed komen....


 


Ondanks alle liefde en slikjes van Brando zag Briska er toch maar van af. Toch wil ze wel graag mama worden en kleintjes van Brando krijgen en dus hebben we maar besloten KI te doen.

Dit hebben wij dan ook gedaan en is gebeurd op woensdag 06-02-2013 en vrijdag 08-02-2013. Hier heeft Brando zijn volle en van zeer goeie kwaliteit, pakketje afgegeven en is vervolgens door Briska goed in ontvangst genomen. En dus nu maar hopen dat het ook super goed uit zal pakken :)

Brando heeft een Spoed Date 04-02-2013

Heel onverwacht kwam de lieftallige Briska von der Waldquelle op Brando zijn pad, ja dat was een verrassing! Briska is meteen maar blijven logeren en zal wanneer Briska zover is een paar hartstochtelijke dagen met Brando doorbrengen :)


 


En jahoor het is Brando weer gelukt! Brando word weer papa!! Oeh zo spannend...nu is het weer aftellen!! 14-09-2012

Brando en Megan hebben een date bij Ton Boxman de Dekmeester 18-08-2012

De 1e dekking verliep gladjes.

Na de eerste snuffels dacht Brando 'ik zit gebakken! Eens kijken of die knappe Megan mij ook ziet zitten.' Nou en dat zag ze!! Het duurde niet lang na het voorspel was daar een innige koppeling van 12 minuten.


De 2e dekking ging ook super! 20-08-2012

Megan helemaal in love en Brando kon bijna niet wachten!! Wat zijn ze toch lief voor mekaar!


Heb je het al gehoord!!!

Brando heeft weer een nieuwe date. Megan is haar naam van de Caterstede. In de 3e week van augustus zullen ze elkaar voor het eerst ontmoeten bij Ton Boxman de dekmeester, die het paar zal begeleiden bij de dekking.


 


Hoera!! Brando is papa geworden. En nu heel erg trots zijn op Aiki en mijn tien kerngezonde pups!! 09-05-2012 


Tom, Maj en Irma met de puppy's van Aiki en Brando

En jaaaa!!! Het is raak! Brando word papaaaa!!!! 02-04-2012 

Op de echo waren de kleintjes al goed te zien, oehh wat spannend!!  


D
riemaal is scheepsrecht 09-03-2012

Nou als hier geen mooie pups van komen?!! :)

Brando en Aiki hebben weer goed hun best gedaan. Het liefdespaar waren weer 30min met elkaar gestrengeld...en dit voor de laatste keer. Een lik en een aai, dag mijn lieve Aiki en misschien tot een volgende keer.

Brando zijn tweede geslaagde dekking 07-03-2012

Het was weer een mooie liefdevolle dag vandaag. De regen deerde Brando niet en na een koppeling van wel 40min verklaarde Brando voor de tweede keer zijn liefde voor Aiki. Ja voor zo'n mooie meid hoeft Brando niet lang over te denken. De camera werd erbij gepakt en olee ze zaten alweer vast haha :) en wat waren ze lief voorelkaar!!! Echt een super verliefd paar. Ton nogmaals super bedankt voor het assisteren!!

 

Brando zijn eerste dekking. 05-03-2012

Vandaag was het dan zover. Brando heeft Aiki van Angel of Wassenaar voor het eerst ontmoet bij Ton Boxman, de dekmeester, die het prille paar heeft begeleid bij de dekking en wat zeer geslaagd was. Wij hopen dan ook over 9 weken de kleine Engeltjes te verwelkomen in huize Angel of Wassenaar.

www.dekmeester.nl


Is het niet een geweldig mooi stel!!